Nordic Quick Sytems | Nyheter

VI HAR FLYTTAT!

2019-10-22

NQS föddes på Pitholmsheden och vi kommer alltid att ha en speciell relation till det området. Nu har vi dock vuxit ur våra förra lokaler och från och med idag finner du oss på Furunäsvägen 100 i Piteå.

På bilden bredvid ser du hur nöjd vår VD är med flytten. 

Känn dig varmt välkommen att besöka oss närhelst du befinner dig i krokarna.

SMARTA STUDENTER

2019-08-23

Under sommaren har vi haft den stora äran att arbeta tillsammans med dessa grymt kompetenta studenter från LTU Business Sommarkonsulterna. Edvin Sladic, Samuel Andersson och Mattias Backman har utvecklat en riktigt spännande och relevant produkt för oss, vilken kommer att skapa stor kundnytta framgent. Vi ser fram emot att kunna avslöja vad det är inom kort!

KAPITAL-INJEKTION I NQS

2019-08-15

Vi är superglada att kunna meddela att högst erfarna och kompetenta individer och institutioner nu har valt att tillsammans investera 5 msek i Nordic Quick Systems för att möjliggöra en snabb expansion. Varmt välkomna till NQS-familjen - Per Embertsén, Staffan Ruuth, Robert Espling, Tobias Andersson, Fredrik Högberg, Partnerinvest Norr, Arctic Ventures, Lunova och Saminvest.

VI SES I FINLAND!

2019-08-06

Nu lanserar vi vårt kedjehjul med buller och bång i vårt kära grannland Finland. Den 4-6 september ställer vi ut på Wood 2019 i Jyväskylä. Om du eller någon som du känner planerar att besöka mässan så är ni hjärtligt välkomna förbi vår monter. Där kommer ni dels att kunna få svar på alla era frågor rörande kedjehjulet och dels delta i en rolig tävling med fina priser.

Och du, vi kan även fixa gratisbiljetter till mässan. Hör av dig om du vill ha en biljett!

ABI DEMO DAY

2019-05-23

Igår ställde Nordic Quick Systems ut på ABI Demo Day i Piteå. Det var en trevlig och givande dag med massvis av intressanta möten.

Som grädde på moset lyckades vi kamma hem segern i pitch-tävlingen. Nio bolag hade två minuter vardera på sig att presentera sin verksamhet och därefter fick publiken utse en vinnare. Vi vill tacka alla som röstade på oss, samt Arctic Business Incubator för ett välarrangerat event.

NQS I MEDIA

2019-03-25

Flertalet tidningar har skrivit om allt spännande som har hänt hos Nordic Quick Systems på sistone. Jättekul! Här är ett urval av artiklarna:

Svensk Verkstad

Papper & Massa

Norrbottens Affärer

Industri24

Industritorget

Affärer i Norr

NQS + ABI = SANT

2019-01-29

Nu är det äntligen officiellt! Nordic Quick Systems är ett av sex utvalda bolag som får förmånen att utveckla sin verksamhet inom ramen för Arctic Business Incubators beprövade framgångskoncept. I inkubatorn får bolagen hjälp med att slipa på affärsmodellen, utveckla teamet och hitta finansiering.

Nordic Quick Systems ser fram emot  att vässa verksamheten ytterligare och säkerställa hög kundnöjdhet genom att fortsätta utveckla innovativa produkter.

Läs mer om nyheten här!

VÄLKOMMEN SAMMY!

2019-01-16

Som en del i vår satsning på Quick System har vi nu rekryterat en ny spelare och delägare till laget, Sammy Pergament, som i första hand kommer att fokusera på affärsutveckling och försäljning.

Sammy kommer senast från uppdraget som VD för DIB Hotel. Innan dess har han grundat och sålt ett teknikbolag, samt arbetat för Volvo Cars inom marknad och sälj - både i Göteborg och Shanghai.

Det ska bli riktigt kul att se vad Sammy kan åstadkomma hos Nordic Quick Systems!

ÅRETS STARTUP

9 november 2018

Nordic Quick Systems tilldelades det ärofyllda priset "Årets  Startup" vid galan Näringslivets Dag i Piteå. Motiveringen löd:

"Med en lösning vars funktion har prickat helt rätt avseende kundnytta, och med ett patent som främjar stora tillväxtmöjligheter på en nationell och internationell marknad."

ÅRETS NYA

FÖRETAGARE

26 april 2018

Vi blev belönade med utmärkelsen "Årets nya företagare" Motiveringen löd:

"Årets Nya Företagare utgör sinnebilden av en framgångsrik entreprenör. Vår vinnare har receptet på vägen till lönsamhet och framgång: Mod att satsa på nya idéer – söka nya marknader för skalbara produkter – en systematisk och målmedveten hållbarhetsriktning – en drivkraft att ständigt utveckla och förbättra verksamheten. Årets nya företagare verifierar bilden av ett framgångsrikt entreprenörskap, och är en förebild för andra, som strävar efter att starta och utveckla företag."

NORDIC QUICK SYSTEMS AB

Furunäsvägen 100

941 52 Piteå

Sweden

+46 (0)703 97 56 18