Räkna ut din besparing
20.08.2020

Hallå Henrik Antonsson!

Vi har nu nöjet att presentera vår nyaste kollega, Henrik Antonsson, som kommer att ansvara för bolagets internationella expansion. Antonsson är en riktigt sympatisk, lösningsfokuserad individ med gedigen internationell erfarenhet. Han har bl.a. arbetat med försäljning i Kanada och Australien, men är numera bosatt i Piteå.

 

  • Det känns fantastiskt kul att välkomna Henrik till vårt lag och jag är övertygad om att han kommer att bli ett värdefullt tillskott. Henrik är mycket kundorienterad och har ett stort teknikintresse, vilka kommer att vara nyckelfaktorer i hans roll som International Sales Manager, säger Sammy Pergament, sälj- & marknadschef på Nordic Quick Systems.

 

Nordic Quick Systems har redan börjat exportera sina produkter utanför Sveriges gränser och det blir nu Henriks uppgift att skala upp försäljningen av bolagets patenterade kedjehjul utomlands.

 

  • Jag ser verkligen fram emot att komma igång på Nordic Quick Systems. Att få arbeta tillsammans med det befintliga teamet inom försäljning och marknadsföring av en så innovativ och smart lösning på en global marknad är som att kamma hem den högsta lottovinsten för mig som säljare. Bolaget har utvecklat en produkt som jag tillfullo kan stå bakom och tillsammans med mina kollegor besitter vi alla den tekniska och kommersiella kompetens som krävs för att nå framgång, avslutar Henrik Antonsson.

Läs fler nyheter