Räkna ut din besparing
03.06.2020

Nordic Quick Systems har utsetts till ett av Nordens främsta framtidsbolag!

Techarenan Challenge utser årligen de 50 främsta framtidsbolagen i hela Norden och i år har Nordic Quick Systems kvalat in på denna lista. Tävlingen är öppen för alla Nordens entreprenörsledda bolag i startup- och tillväxtfas, och juryn har bedömt bolagen utifrån deras unicitet, skalbarhet och globala potential.

– Det är mycket smickrande att vi uppmärksammas på denna högt ansedda lista i konkurrens med alla Nordens tillväxtbolag. Jag är otroligt stolt över teamet och ser omnämnandet som ett bevis på att vi är på rätt väg, säger Sammy Pergament, sälj- och marknadsansvarig på Nordic Quick Systems.

Tidigare år har exempelvis MatSmart (livsmedel), Min Doktor (e-hälsa), Cake (elmotorcyklar), iDeal of Sweden (livsstilsvarumärke) och Sellpy (second hand-plattform) tagit sig in på listan. Årets upplaga av Techarenan Challenge går nu in i nästa fas, där de 50 bolagen gör upp om priser såsom bland annat ”Årets tillväxtbolag”, ”Nordea Social Impact Award” och ”Industrins Pris”.

– Vi ser fram emot nästkommande tävlingsmoment, men är väldigt nöjda över att bara finnas med i samma sammanhang som så många andra inspirerande bolag, avslutar Sammy Pergament.

Läs fler nyheter