Räkna ut din besparing
25.11.2019

Välkommen Eva-Lena!

Efter en intensiv och spännande rekryteringsprocess kan vi äntligen presentera Eva-Lena Bergkvist som från och med idag blir en del av vårt team. Eva-Lena kommer senast från resebranschen, närmare bestämt från Resias företagsavdelning i Piteå, där hon ansvarade för företagsförsäljningen.

– Det känns riktigt kul att Eva-Lena bestämde sig för att ansluta till oss. Hon har en gedigen säljerfarenhet, ett stort teknikintresse och brett kontaktnät. Vidare är hon en härligt positiv person som tillför mycket energi till gruppen, säger Sammy Pergament, sälj- och marknadschef på Nordic Quick Systems.

Eva-Lena kommer att vara ansvarig för Nordic Quick Systems kunder i Sverige. Hon kommer från en entreprenörsfamilj och har alltid velat vara en del av en företagsresa.

– Nordic Quick Systems har utvecklat en otroligt spännande produkt med global potential. Jag har följt bolagets framfart via media och blev direkt nyfiken när läste jobbannonsen. Det ska bli riktigt kul att översätta min säljerfarenhet från resebranschen till en, för min del, helt ny bransch, säger Eva-Lena.

Läs fler nyheter