Räkna ut din besparing
09.12.2020

Mikael Näslund övertar ordförandeskapet i Nordic Quick Systems

 

Mikael Näslund har tillsats som ny styrelseordförande i Nordic Quick Systems. Hans uppdrag blir att transformera bolaget från en prisbelönt svensk startup till en etablerad internationell aktör.

 

Nordic Quick Systems har rönt stora framgångar med sitt patenterade kedjehjul med roterbara och utbytbara slitagedelar. Förutom att ha tilldelats flera prestigefyllda utmärkelser under det gångna året, har bolaget nu etablerat en stark position på den svenska marknaden, samt gjort entré på flera andra europeiska marknaderna.

 

För att säkerställa Nordic Quick Systems fortsatta tillväxt och internationalisering har Mikael Näslund tillsats som ny styrelseordförande.

 

  • Det är en stor ära för oss att välkomna Mikael till Nordic Quick Systems. Han besitter precis den kompetens och det driv som bolaget behöver för att nå nästa fas, säger Sammy Pergament, sälj- och marknadschef på Nordic Quick Systems.

 

Mikael har gedigen erfarenhet från både styrelsearbete och operativ verksamhetsutveckling. Han har bl.a. varit CFO, marknadschef och VD för Aktieinvest, och sitter idag i Cicero Fonders, Borglanda Fastigheters och Famera Fastigheters styrelser. Han efterträder därmed Fredrik Högberg, som fortsatt kommer att ingå i Nordic Quick Systems styrelse som ledamot.

 

  • Det är med stor ödmjukhet och stolthet jag tar mig an uppdraget som styrelseordförande. Jag ser fram emot att få vara en kugge i detta hjul och tillsammans med ett dedikerat team fortsätta denna resa mot att effektivisera och förändra en hel bransch, säger Mikael Näslund.

Läs fler nyheter