Räkna ut din besparing
14.05.2020

Ny kollega – Ravi Kappel

I våra ambitioner att öka vår närvaro utanför Sveriges gränser har vi nu glädjen att meddela att Ravi Kappel har anslutit till vårt lag och fått titeln Global Sales Manager.

– Vi börjar få kläm på hur den svenska marknaden fungerar och har nu även börjat exportera vårt kedjehjul. Det känns som om att vi befinner oss i helt rätt fas för att välkomna Ravi, som ska fortsätta leda vår exportaffär, säger Sammy Pergament, sälj- och marknadschef på Nordic Quick Systems.

Ravi har tidigare innehaft olika ledande produkt- och säljroller på bl.a. Nordkalk, Kuusakoski Recyling, Santasalo Gears och Sumitomo Drive Technologies. Nordic Quick Systems målgrupp är branscher såsom bl.a. papper- och massa, stål och energi, vilka Ravi har lång erfarenhet från.

– Jag har länge haft ögonen på Nordic Quick Systems och blev riktigt glad när jag såg att de sökte en Global Sales Manager. Bolagets produkt är enkel att förstå, samtidigt som den skapar stor kundnytta. Det ska bli riktigt kul att få sätta tänderna i denna uppgift och jag hoppas kunna bidra med mitt genuina teknikintresse och goda förståelse för branschen, säger Ravi Kappel.

Läs fler nyheter